Stickers op rol, reclame die blijft kleven.

Stickers op rol | design15

Etiketten vormen de eerste indruk van jouw bedrijf op veel producten en (geschenk)verpakkingen. Laat die kans niet onbenut.

Design15 biedt een volledig gamma aan stickers op rol aan tot wel 30 cm breed. Geprint aan een voordelig tarief, in hoge resolutie, mogelijkheid om kleine oplages te bestellen en in elke gewenste vorm.

Toepassing: Labels, etiketten, veiligheidsstickers, promotiestickers, actiestickers, naamstickers, stickers voor geschenkverpakkingen, …

Ieder zijn materiaal

Onze etiketten van hoogwaardig Avery-materiaal kan je bestellen op:

  • zelfklevend papier;
  • witte folie;
  • transparante folie;
  • zilver folie.

Alle klevers worden op rollen van 25 meter geprint en uitgesneden.

Witprint

Bij transparante klevers kan als extra optie witprint voorzien worden. Dit is een printtechniek waarbij zowel full color als witte inkt wordt toegepast of alleen witte inkt. Een leuk effect of als extra ondersteuning om kleuren extra te laten schitteren.

Gesneden in elke mogelijke vorm

Standaard worden stickers rechthoekig uitgesneden. Om jouw etiketten nog meer te laten opvallen kan je voor cutcontour kiezen. Jouw klevers kunnen in elke denkbare vorm worden uitgesneden: cirkel, ster, … of een eigen specifieke vorm.

Extra bescherming

Geef jouw stickers een extra beschermlaag, kies voor mat of glanzend laminaat. Om de levensduur van geprinte folies te verlengen kan ook gekozen worden voor een UV werend laminaat. Dit UV werend laminaat heeft een heldere en glanzende afwerking.

NIEUW: variabele data op etiketten

Met deze techniek is het mogelijk om ieder etiket op dezelfde rol te voorzien van unieke of gepersonaliseerde gegevens zoals klantgegevens, barcode’s, QR-code, letters, … of een combinatie van voorgaande. Geen enkel etiket is hetzelfde.

Andere opties

Om de klevers eenvoudige te kunnen afnemen van de rolwikkel kan er gekozen worden voor een handige label dispenser box. Deze zijn vergelijkbaar met de doosjes bij postzegels.

Ontdek enkele voorbeelden