Design15 - Webdesign en logo ontwerp voor opkotbrugge.be
20163
single,single-portfolio_page,postid-20163,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0,select-theme-ver-2.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Op kot brugge.be

logo - webdesign - fotografie

Op kot brugge.be

Webdesign, logo ontwerp & fotografie.

 

Op kot brugge is een nieuw betaalbaar & energiezuinig studentenkot in Brugge. Energiezuinig is niet het enige sterke punt van dit studentenhuis, ze zijn tevens centraal gelegen, het is er heel gezellig én er is aandacht voor de veiligheid van de studenten. Meer info kan je vinden op hun website: www.opkotbruggge.be

 

Onze opdracht:

“We willen een passend logo bij ons studentenhuis waar onze ecologische visie centraal staat. De website moet een duidelijk beeld geven van het studentenhuis met onze sterke punten. Het studentenkot, de kamers, keuken, … willen we benadrukken met overzichtelijke fotografie.”

 

De drie elementen werden in nauwe samenspraak met de eigenaars afgewerkt: een sterk logo, een overzichtelijke website met mooie foto’s. Opdracht volbracht!

De website is volledig toegankelijk met alle toestellen (responsive design) en opgemaakt met een CMS systeem. De eigenaar kan zelf eenvoudig zijn website aanpassen.

Meer foto’s kan je bekijken op hun website.

 

Date

20 december 2015

Category

CMS, Fotografie, Grafisch ontwerp, Huisstijl, interieur, Logo ontwerp, Responsive, Webdesign